Konsert på DVD

Om du ønsker å gjenoppleve noe, eller kanskje oppleve noe som du ikke hadde muligheten til, så finnes det løsninger for deg. Konsert på DVD er noe av det beste som finnes når det gjelder slikt. Spesielt om du har et godt utstyr hjemme, hvor du kan dra full nytte av både musikken og hele atmosfæren. Heldigvis har flere artister begynt å gi ut konserter på DVD og Blu-ray. Det er kanskje ikke så rart, fordi de selger jo veldig bra, spesielt band og artister som har en veldig stor fanskare. Det koster heller ikke så mye for de å lage det, så det er nesten en garantert inntekt for de.

En ting som er verdt å vite at i denne kategorien, “Concert Movies”, så tenderer man også til å ta med stand-up som er virkelig bra. Sannsynligvis er årsaken fordi at det er kun prating, og at det er en slags konsert, om enn ikke via synging. Den konserten du kommer sannsynligvis til å se på de aller fleste listene, og på topp, er The Last Waltz, som var farvelkonserten til The Band, i 1978. Det er ikke akkurat uvanlig at man har slike konserter når et band slutter, men dette var en av de første, og det ble regissert av Martin Scorsese, av alle. Det var ikke bare The Band som var der, man hadde Bob Dylan, Neil Young, Muddy Waters, Eric Clapton og mange fler. Dette er rett og slett noe man ikke får i dag, og det må ha vært noe helt spesielt å være en av de fem tusen som var i publikum den dagen.

Vi nevnte en gammel en, så da er da kanskje på tide å nevne en litt nyere konsert. Det er Justin Timberlake + the Tennessee Kids. Timberlake er jo fra denne delstaten og dette er en konsert holdt i 2016. Den ble regissert av Jonathan Demme og det rett og slett fantastisk laget og hele koregrafien er så nøyaktig at det er lite å klage på her. Timberlake er en fantastisk artist og han får virkelig vist det frem her. Det er Netflix som var med på å lage denne, så det er ikke akkurat en DVD, men prinsippet er fortsatt det samme.

Har du sett noen i ditt liv som virkelig har blitt med deg? Kanskje noen litt mindre kjente, men som har hatt stor innflytelse i ditt liv da du var ung?