Klassisk rock

Klassisk musikk er spennende og altomfattende. Klassisk rock er en kategori musikk som ble introdusert med London Symphony Orchestra i 1978. De spilte kjent rockemusikk med full rocker besetning av el-gitar, el-bass, slagverk, og keyboard. Utvalgt musikk bestod av gigantiske symfonier med mer detaljerte harmonier og proppfull klang.

Tar fyr

Melodiøs og vennlig rock som var pakket inn i vennligere lag. Stemning og  Følelsene rundt musikk som fyller livet. Sjel og sinn som ble litt bedøvet av fengende harmonier og toner. Det er lett å fortape seg i det hele. I mange år har denne mykere formen for klassisk rock blitt spilt. Den ser ikke ut til å tape lyttere snarere tvert imot. Det er sikkert at musikken tar tak i oss og engasjerer og beveger oss. I dag er musikk lett tilgjengelig for alle, enten du streamer eller kjøper CD-er. Musikk er allemannseie, og vi kan enkelt veksle mellom klassiske rockelåter vi liker, og annen musikk.

God mental helse

Det er bevisst at klassisk rock, og musikk generelt, er bra for den mentale stabiliseringen. Det er en flott vei ut av ensomhet og isolasjon. Musikk skaper meninger, og er en stor hjelp mot tungsinn og stress. Den skaper gode relasjoner for oss, og er en distraksjon som hjelper når dystre tanker og bekymringer prøver å ta litt plass i hodet. Musikk er glede, og skaper entusiasme og energi. Mange bruker klassisk rock som sin kompanjong når husarbeid står for tur. Det er utrolig hvor mye fortere og mindre plagsomt gulvvask føles når det symfoniske møter en perfekt el gitar solo!

Den beste medisin

Klassisk rock er for mange den beste medisin. Den er ikke hardslått er brutal for ørene, så den kan lett nytes. Den skaper indre ro og godt humør. Vi trenger musikken fordi den gir oss en viktig verdi og balanse i livet.